Träningsstart och rekord


Herregud! Två inlägg på två dagar, jag börjar bli tjatig!

Idag avverkades första träningspasset. Två 80 m-lopp och 2x4x60 m löptes på de röda banorna här på Teneriffa. Passet gick bra, om än tufft, men de avsedda tidsmålen nåddes. Nu om 45 minuter väntar ett styrkepass som innehåller lite knäböj och liknande. Kan bli kul!

Det är lite andra idrottare här, bland annat en hel drös med finska sprinters som huserar här i ett halvår. Det kan bli aktuellt att samköra något pass med dem vilket kan ge mig och Erik en extra skjuts i träningen. Två skåningar i form av Philip Nossmy och Linus Thörnblad dök också upp, lite oväntat. En träningsgrupp från Örebro är också här och naturligtvis tyskar. Det verkar inte spela någon roll var i världen man åker så är det tyskar där. Jag har inget emot tyskar, inte alls! Jag har själv släkt där och tycker det är ett mycket trevligt land. Dock blir jag imponerad över deras resvanor för de verkar sprida ut sig överallt här i världen.

I övrigt har mitt Teeter-spelande nått oanade höjder! Från 16:38 till 11:47 och till dagens enorma 8:41! Det vill säga klart under (drömgränsen?) tio minuter. Vad skall detta sluta? För de som undrar vad Teeter är kan man titta här.

Vädret är fantastiskt och vårt bleka nordiska skinn stektes ordentligt idag. Närmare 25 grader skulle jag gissa vilket gör en sprinterkropp gott.

På återhörande!

Leave a Reply