Träning och musik


Söndagen är vilodagen och igår vilades det riktigt hårt. Bortsett från en promenad till min mormor gjorde man inte många knop. Så måste det få vara ibland. I lördags däremot avverkades 15 st enminutslopp med lika lång vila uppe på Balders. Efter ungefär halva passet tackade mina vadmuskler för sig och för ett gott samarbete och blev totalstumma. Jag behöver kanske inte nämna att jag hade ett ganska oelastiskt promenadsteg igår.

Nu på förmiddagen väntar ett styrkepass på Nordic och sedan på eftermiddagen ett häckpass. Idag är första dagen med dubbelpass och nu kommer intensiteten att stegras de närmaste veckorna. Styrketräningen vi gör nu är ganska “basic”, idag väntar lite knäböj fram, utfallssteg samt axelpress. Det är bra att bygga lite, så man ser ut som en riktigt biffig sprinter!

Idag kl 12 ska jag vara med i Musikbagaget i P4 och lyssna på lite låtar. Missa inte det!

Leave a Reply