Tjatiga inlägg


Det har varit en lång period med riktigt bra träning. Helgen som var blev lyckad. I fredags knäböj där 140 kg tvingades upp utan större bekymmer, dessutom med riktigt bra hoppstyrka innan och efter. Dagen efter var det motståndslopp och accelerationer som var ett stort fall framåt jämfört med veckan innan. Känslan i blocket var bekant och tekniskt började det likna så som det såg ut förra vintern. Dock är man inte i tillräckligt bra form än för att göra det så bra man vill. Men det kommer, det är ju bara december och toppformen är en bit ifrån. Motstånds- och accelerationspasset kördes tillsammans med mina sprintkollegor från Huddinge, Oskar, Tom och Alexander med sitt följe. Dessutom var Wissman med respektive Jessica Samuelsson samt Dovres starke man Björn Sverre med. Ett riktigt roligt gäng på träningen, kan nog vara en anledning om varför det gick bra.

Gårdagen var inte sämre. Jag och Mikael Gerlach samlades i kulverten för att beta av några längre lopp, och trots illamående och värkande muskler mitt i passet redde vi ut det riktigt bra. För att vara tjatig ska jag även meddela att dagens pass gick bra, 115 kg pressades upp i frivändning och överstöt, med mersmak. Nog om träningen nu.

I helgen väntar en kort resa till Trondheim. Jag och coach Håkan var där i fjol och besökte deras fina friidrottshall och tränade med en grupp där. Vi hade väldigt trevligt sist och blev väl omhändertagna, så nu är det dags igen. Denna gång väntar träning med deras sprintgrupp, och även tillsammans med min gode vän Christian Settemsli Mogstad, en av Norges raskeste menn! Det kommer bli kul! Tågresan dit var dessutom vacker eftersom den gick över snötäckta fjäll. Vi hoppas på en god repris.

Nu väntar sömn!

Friidrottshallen i Ranheim

Ranheim

Leave a Reply