Tillbaka i vardagen


Vardagen är mycket påtaglig igen, men det har jag faktiskt inget emot. Jag kände mig mycket redo att träna hårt när jag kom, och det har vi börjat att göra. Dubbla pass i tisdags med acceleration på förmiddagen och djupa benböj på eftermiddagen. Att man har haft vilovecka kändes i benen i går och idag. Träningsvärken efter benböjen var mycket närvarande och elak. Men naturligtvis hör det den här perioden till. 🙂 I dag avverkades 15 lopp på 60 m i ganska bra fart. Fortfarande sker allting i spikskor, men var gör det när man springer i de här skorna?

#SuperJ33

Nya sköna skor! Super J33

Asics Gel SuperJ 33 kom på posten från Asics och dagens pass fick bli premiärlöpningen med dem. Naturligtvis blev jag mycket nöjd! I vanliga fall brukar jag ha DS-Racer på träningarna men de här kändes riktigt bra att springa i för de satt så bra runt foten och var lätta. En ny träningspartner är funnen! Värt att prova för dig som går i skoköpartankar i januari, när den släpps.

Vid sidan av träning tar jobbet mycket tid vilket också är roligt. Det är utvecklande, och samtidigt skönt att ha något att göra mellan träningarna. I morgon är det eftermiddagsträning vilket innebär jobb nästan hela dagen. Fredagsstämning på kontoret, inte så dumt!

Leave a Reply