Terza settimana


Vecka tre och även den sista veckan är inledd i Formia. Vädret är fortsatt fantastiskt och maten likaså. Inte mycket att klaga på faktiskt. Lite rekreation har också hunnits med. I söndags var jag och mina stafettkollegor Oskar Åberg och Alexander Nordkvist i Rom och utrustade med vespor tog vi oss runt i staden. Det var otroligt roligt att glida runt på det sättet och man kan verkligen konstatera att svenska trafikregler inte riktigt är gångbara här. Man kör om där plats finnes, och hastighetsmärken ses mer som rekommendationer. Att hänga med i de andra mopedburna trafikanternas tempo gjorde vi inte, men vi anpassade oss rätt snabbt till lite mer italiensk stil.

Idag var det en lugn dag. Den tillbringades delvis i klostret i Monte Cassino någon mil från Formia. Högst upp på ett berg, 500 m över havet, låg ett fantastiskt vackert kloster med anor från 500-talet. Häftigt att se!

Det är inte många svenskar kvar här nere men gänget som är här är härligt. Coach Håkan har åkt hemåt vilket är trist men vi som kvar har roligt och det är fullt ös hela tiden. Jag och Wissman rummar ihop och ikväll ska vi nog göra ett nytt försök att se klart filmen Batman Begins. Vi brukar se i c:a 30 minuter innan Johans ögonlock blir tyngre än Colosseum så det tar ett par dagar att se klart. Ikväll kanske det blir av!

Imorgon väntar träning igen och nu är det dags för middag. På återhörande!

2 thoughts on “Terza settimana

 1. T-Box!

  För mycket lall rapport för en gammal coach. Tider, vikter, känslan, teknik e t c var blev det av….??…. ha ha. Härligt att ni kan njuta lite av Italy också mellan all hård träning. Ska bli kul att se dig igen när du kommer hem. Är du tillgänglig nästa helg på Mitt-Norden Cup? Ser själv fram emot Monte Gordo 28:e maj och har nu också planer på att dra iväg ytterligare 1 v med barnen 4, 5 el. 6 juni.
  Hälsa alla!
  /Jutte

  • Jutte! Du får detaljerna när jag kommer hem!:-) Formia är grymt och jag tror brännan är strået vassare än din. Möjligen disponibel, vi får höras om det.

   Hörs till veckan!

Leave a Reply