Tävlingar och Aostadalen


Undertecknad ligger just nu på ett hotellrum i italienska alperna tillsammans med coach Andersson och sprintkollega Johan Wissman. Donnas i Aostadalen har verkligen visat upp sig från sin bästa sida hittills. Bedårande natur med dramatiska berg, strålande sol och god mat. Härifrån Donnas når man schweiziska och franska gränsen på dryga timmen och Turin på ungefär samma. Stora skidorter ligger mycket nära, så som Chamonix, Courmayeur och Zermatt. Den här regionen är riktigt häftig!

Tävlingen är först i morgon och idag har vi tagit en liten promenad genom den närliggande byn Pont Saint Martin som har en romarbro som är över 2000 år gammal. Vi gick också till arenan som verkar riktigt fin! Underlaget är Mondo (vad annars?) och det blåste en skön medvind. Det finns fina förutsättningar att springa fort här i morgon!

I eftermiddag väntar lite lätt träning och sedan fortsatt njutning av den friska alpmiljön.

Idag är dock också en viktig dag eftersom Pernilla ska tävla på 200 m i Helsingborg idag. Den första individuella starten på drygt 2,5 år! Första tävlingen på stafett-SM slutade i fullständig succé med ett SM-guld på 4×400 m och naturligtvis hoppas vi på samma succé idag! Lycka till!

Med det här lätt naturromantiska inlägget tackar jag och återkommer snarast!

One thought on “Tävlingar och Aostadalen

  1. Låter bra och enligt klart.se ska då vindar från sydost imorgon innebära medvind. Vi håller alla tummar här hemma! Go hard!

Leave a Reply