Täruhuvudet


20120306-202849.jpg

Många varianter av mitt efternamn har jag hört de senaste 27 åren, så många att det är inte ofta man hör några nya kreativa förslag (det var inte en utmaning…) Men klädkedjan Brothers tar nog priset för det mest udda, kanske någonsin. Täruhuvudet! Hur det kunde gå så fel vet jag inte, men något sorts rekord i slarvigt läst blankett måste det vara. Jag brukar sällan bli anklagad för att skriva slarvigt. Grattis Brothers!

Just nu på hemfärd genom Sverige. Om 40 minuter går SK060 mot Sundsvall där min bror väntar för att hämta upp mig. Han är pålitlig! Arlanda erbjöd idag en prisvärd sallad för 140 kr till middag som var väldigt god, vilket man nästan måste utgå ifrån när man betalar ett så hutlöst pris. Tur det!

I Malmö var det vårligt när man åkte och solen värmde lite i den annars kalla blåsten. Hoppas att man kan ta med sig lite goväder uppöver.

Träningen? Jo tack, styrka var det idag och den bet rejält. Enbensknäböjen häromdagen gav nig ordentlig träningsvärk och idag var det dags att bättra på den lite. Imorgon lär det kännas ännu mer.

Leave a Reply