Syralopp


Tuff träning igår med grundträningskaraktär. 4×300 m nere i kulverten med tidsmål på 40″ och en vila på 10′. Första loppet var inga problem, 39,2 och det kändes som om passet kunde bli en ganska lätt resa. Det ändrades dock snabbt efter lopp nummer två när syran började sätta sig i höftböjarna och i gluteus. Till det informerade Håkan mig om att på hans tid var det här ett av de värsta passen han visste. Min käre coach är en stor pedagog. 🙂 Tredje och fjärde loppet blev två tuffa historier, och var inte helt lätt att genomföra och det var en liten chock för kroppen att få så mycket syra. Slitsamt blev det men en rolig utmaning ändå.

Till nästa vecka är man nog mer förberedd. Det finns ändå en charm i att springa sådana här lopp där man få kämpa mot en tröttnande kropp full av syra. Men det är skönt att det också är under en kort tidsperiod på året. 🙂

Idag är jag nere på Arlanda på konferens med jobbet. SSG arrangerar SSG Säkerhetskonferens och jag är med och genomför lite kommunikationsaktiviteter här men också för att se hur det går till på de evenemang vi arrangerar. Spännande!

Leave a Reply