Stiltje


Bloggen är just nu lika sparsamt uppdaterad som min egen träning. Vilan är hård, om man kan uttrycka sig på det sättet. I veckan som var befann jag mig i Grekland på en semester tillsammans med Pernilla och hennes familj. En svår sak innan resan var att packa, vad ska man ha med sig när man inte ska ha träningskläder med sig? Det kändes svårt innan men ordnade sig till slut. Dock med mycket oanvända kläder i väskan. Vistelsen i Grekland var mycket skön med härligt väder, god mat och rekreation. Det var dock inte bara vila, en hel del beachvolleyboll spelades också! Kul!

Veckan som kommer är kort. Snart sticker jag, min vän och naprapat Johannes Solberg på Teamed och min vän och löparkollega Johan Wissman till fjällen för den traditionsenliga fjällvandringen vi gör varje år. För mig och Johannes är det femte gången och Johan den fjärde. Det är några härliga dagar så vi packar ryggsäckarna fulla och vandrar upp i norska fjällen och tillbringar några dagar i en stuga där. Det är alltid lika väl emotsett och vi har pratat och planerat detta i lång tid. Vädret ser ut att bli grymt med 18 grader, så ett dopp i den intilliggande sjön kan bli aktuellt!

Innan dess ska dock lite jobb göras. Det är mycket på kontoret nu och det är roligt. Hösten är ju som bekant tid för jobb, på många sätt. Snart väntar också operation för mina höfter med efterföljande rehab. Det blir kanon!

Till sist hoppas jag att du har röstat idag och varit med och bestämt åt vilket håll Sverige ska utvecklas framåt!

Leave a Reply