Starka besked


Ett pass kvar på en hård träningsvecka. I dag i kulverten väntar 60- och 100 m-lopp varav några av dem med motstånd. Det blir kul att försöka jobba vidare i accelerationsfasen. Träningen har rullat på bra den här veckan. 110 kg i vändning samt i överstöt klarades i onsdags, 10 kg kvar till perset i båda men bra för att vara första passet. 142,5 kg i knäböj lyfte jag igår med mersmak. Även det var lite över förväntan men bevisligen har jag konserverat styrkeformen från årsskiftet vilket absolut inte gör någonting. Hoppstyrkan känns också bra, studsig och explosiv.

Nästa helg är det sprintuppföljning med landslaget i Stockholm. Där ska vi informeras och diskutera sommarens och framtidens stafettsatsningar och hur de kan tänkas se ut. Bra tycker jag, det känns som om det finns ett bra underlag nu för att kunna bygga ett lag som kan hålla några år. Vi får se vad stafettledning har tänkt ut. Förutsättningarna finns i alla fall!

Idrotts- och arenadiskussionen är i full gång i Sundsvalls kommuns korridorer. Innan sommaren ska politiska beslut vara tagna för hur arenafrågorna för idrottslivet skall se ut. Friidrotten har haft möte och diskuterat våra förutsättningar med politikerna, så vi hoppas på att något beslut kan vara till vår fördel. Vi har, som mina tidigare läsare vet om, också stora behov av förbättringar gällande våra lokalproblem.

http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.2914755–inga-dyra-arenasatsningar-i-sundsvall-

Nu tar jag mig en ristretto och återgår till soffan. Ha en trevlig dag!

Leave a Reply