Sommarstiltje


Jodå, bloggen lever. Dock lite sommarstiltje. Jag tränar, jag jobbar och jag försöker njuta av sommaren. Det går ganska bra faktiskt! Därav bloggens icke-frekventa uppdaterande.

Så vad har hänt? Förra veckan hade jag besök av min flickvän här i en vecka vilket var riktigt kul. Vi kryssade runt i Medelpad och besökte folk, vi badade, åkte till sommarstugor och liknande. Riktigt mysigt och tyvärr går en vecka väldigt fort. Vi hann med väldigt mycket men lite längre tid hade inte gjort något. Trots att hon åkte i torsdags saknar jag henne mycket redan. Vi hade dock väldigt roligt  och var inte i lägenheten många stunder. Vi har hunnit med att bada rätt mycket vilket har varit skönt när det har varit brutalt varmt i Sundsvallsregionen den senaste tiden. Jag trodde bilen hade fått något fel när den visade på 31 i grader häromdagen men det var faktiskt så. Väldigt skönt tycker jag! Jag tror inte jag har haft långbyxor på mig vid många tillfällen de senaste två veckorna.

Träningen rullar på bra. Två av tre veckor är avklarade och idag börjar en rolig träningsvecka igen. På dagens träningsagenda står det 2×60-80-100 på programmet och de ska dessutom gå ganska fort. Hoppas det går vägen, jag känner mig i alla fall väldigt taggad för det. Om några veckor är det Windsprint, SM och Finnkamp och jag längtar väldigt mycket tills dess.

De sista EM-uttagningarna kom igår och det var en trupp på 44 stycken som får åka till Barcelona. Att jag inte är med i det gänget är tråkigt men nödvändigt. Jag ska komma tillbaka till andra tävlingar istället.

Jag återkommer med ett fylligare inlägg vid ett senare tillfälle.

Leave a Reply