Som en väderkvarn i vattnet…


Det är otroligt härligt med OS! Jag kom på mig själv sitta som klistrad och titta på simhoppet i morse. Trots att jag inte är något hängivet fan av simhoppning annars så blir det en annan grej när det är OS. Kommentatorn, som jag icke vet namnet på, gör det hela rätt dramatiskt. Det är underhållande att höra när han kritiskt kommenterar hur de håller ihop ben och liknande. Simningen i övrigt är också riktigt spännande! Staffan Lindeborg och Hans Chrunak är ett härligt radarpar. Staffan Lindeborg är också känd som “Mannen som säger allting två gånger”. Han repeterar sig ofta och dessutom med en härlig inlevelse.

Idag blev man varse om att finalen i värja och kanotslalom gick. Jag är i ärlighetens namn lite besviken att jag missade det. Hur ofta ser man på värja och kanotslalom annars!

Bara i OS… bara i OS.

2 thoughts on “Som en väderkvarn i vattnet…

Leave a Reply