Soliga dagar och rekreation


Det har varit en del sköna dagar den sista tiden. Vädret har vänt och blivit riktigt bra här hemma och då kan man med fördel tillbringa lite tid i stugan för rekreation, fiske, åka båt och samla energi inför träningar och tävlingar. I helgen har vädret varit riktigt fint och då är det grymt skönt att vara ute. De två senaste passen har man på Balders kunnat springa runt i bara korta tights och så har det inte riktigt varit i juni känns det som. Att behöva gå in och träna under sommaren känns ju inte riktigt skönt. På lag-EM fick jag lite ont i ett lår så jag fick tyvärr stå över tävlingen i Rieti förra helgen och i La Chaux De Fonds nu i helgen som var. Dock planerar jag att tävla i Donnas i helgen förutsatt att allting går som planerat i veckan. Sedan är det ju dags för en av årets höjdpunkter, SSG Wind Sprint!

Träningen idag var kul. Jag körde lite blockstarter och några lättare lopp, allting ivrigt påhejad av min systerson Leo som för första gången fick testa ett startblock. Inte helt dåligt måste jag säga för att vara första gången, men då hade han också bra stöd från undertecknad, sin pappa och tränare Håkan. Kan han månne vara Sveriges snabbaste man om 20 år?

I veckan väntar lite jobb, lite träning och sedan resa till Malmö och till sist Donnas i Aosta-dagen i Italien för tävlande där. Inte en helt dum vecka. Donnas är ett mycket trevligt och pittoreskt ställe där förhållandena ofta är bra. Man springer på en liten oansenlig arena där det luktar lite kodynga. Men stämningen är avslappnad så det är riktigt skönt. En bra upptrappning mot hemmaplan helgen efter!

Sprintträning på Balders

Sprintträning på Balders

Leave a Reply