Soffläge


Lagom mör i kroppen ligger man nu, ganska välförtjänt, i soffan. Morgonen bjöd på ett häckpass kombinerat med fotstyrka vid niotiden och nu på kvällen kördes ett allmänstyrkepass med kettlebells och avslutande hamstringsstyrka. Kettlebellspasset var nykomponerat och aldrig testat och innehöll lite nya övningar som vi inte kört förut. Det som verkade som en klok idé när man gör passet kan under tiden man kör det vara ganska dumt. Dips med 16 kg kettlebell hängande runt midjan verkade som en klok idé när passet designades, men när man var lagomt trött i armarna efter diverse pressar och svingar var man inte jättesugen! Men vad gör man inte, det är bara att damma på!

Gårdagen innehöll höstens första pass nere i kulverten, vilket alltid är värt att uppmärksamma! Jag och Micke trummade på och körde 2x3x200 m på 27″ och med 4′ och 8′ i vila. Ett roligt pass som gick mycket bra. Senast vi var nere i kulverten och körde var det 300-ingar på programmet, så gårdagens pass kändes i det närmaste som kortsprint. Snart kanske vi får inviga Tom där nere också. Förhoppningsvis får det inte honom att sätta sig på första bästa tåg mot huvudstaden igen. 🙂

I morgon väntar gymnastik på Birstahov på morgonen och sedan jobb med en avslutande after work med några kollegor. En bra dag!

One thought on “Soffläge

Leave a Reply