Snabbt i Göteborg


Göteborg blev en bättre tävling än Vasa. Redan i försöken sprang jag fortare än vad jag gjorde där och i finalen tangerade jag mitt personliga rekord på 60 m med 6,78 efter en lite seg start. Det var en riktigt rolig tävling där Coach Håkan följde med ner och där jag fick två lopp istället för endast ett som det varit alls gånger hittills i år. Jag trivs mycket bättre med det och tycker det är roligare när man får tcå chanser att springa fort. Klockan på väggen visade 6,78 när jag tittade på den och då blev jag initialt besviken. Den hade nämligen visat en tiondel för bra i alla lopp. Jag trodde jag hade gjort ett lopp i paritet med Vasa. Dock visade det sig att den visade rätt denna gång och den sura minen byttes mot en gladare 🙂 Kul och skönt att springa på pers-tider igen! Nu väntar nog lite träning i veckan och en ledig helg fram till SM-helgen då nästa tävling blir. Tiden var dessutom nytt svenskt årsbästa.

Jag skriver detta inlägg från min nya iPhone och det känns mycket bra. Kanske ingen större förlust att HTC:n fick bytas ut.

Leave a Reply