SM i friidrott


Just nu är jag på väg hem från SM i friidrott, dock utan mitt deltagande. Det är alltid kul att se på friidrott, men jag hade gärna varit med själv när finalen på 60 m gick. Min plan ligger fortfarande mot sommaren och därför avstod jag som tidigare nämnt. Min stafettkollega Tom vann och han gjorde det genom att säsongsdebutera, en bedrift som vad jag vet bara några få har lyckats med. Johan Engberg 2007, Per Strandquist 2008 och jag själv 2009. Säkert har det hänt någon mer gång, men det är mer än jag vet. Kanske någon kan komplettera den informationen?

Pernilla sprang bra och sänkte årsbästat med en sekund. För det belönades hon med en sjätteplats. Grattis till det!

I morgon väntar ett sista pass för den här träningsperioden innan det blir en lugnare träningsvecka. Nästa period blir rolig med lite snabbare lopp, något som jag längtat efter!

Örebro kan verkligen vara stolta och nöjda över sin fina friidrottshall. En fin rundbana med sprintraka i mitten och en lång 110 m-raka utanför. Optimala förutsättningar för att träna, och ytterligare en hallstad i Sverige. Kul för dem! Något för Sundsvall att blicka på för ett bra träningskoncept.

Min gamle gymnasiekompis Sebastian var min värd under helgen. Riktigt kul att träffa honom också.

Kort sagt, en bra helg!

Leave a Reply