Sista passet gjort


Sista passet, både på jobb och träning är gjort inför helgen, skönt! Några timmar på kontoret har det blivit denna vecka efter en tidigare vecka som gick i lugnets tecken. Man måste ju passa på när vädret varit så fantastiskt! Nog för att det fortfarande är riktigt skönt, men det är inte så dumt att vara produktiv i några timmar också.

Sista löppassen gjordes idag, ett löppass av mycket lätt karaktär. En uppvärmning och sedan tre lätta 60-lopp stod på programmet och det kändes ganska lagom. Man vill ju inte trötta ut sig för mycket innan helgen. “Man kan bara träna för mycket” brukar Coach säga under säsongen. Och visst är det ju så, allt jobb är ju gjort.

Imorrn bränner jag, Coach och Micke upp med bubblan mot Umeå. Skönt att ha en relativt kort resa denna gång, något som sörlänningarna nog invänder mot. 🙂

Idag ringde också radion med Stig Edfast och gjorde en kortare intervju inför helgen. Radio är alltid kul att vara med i, det känns verkligen som ett klassiskt medium. Inslaget kan ni lyssna på här, jag kommer efter c:a två timmar.

Leave a Reply