Sista helgen med ledigt


Helg igen. Veckan som var gick rätt fort. Först några dagar nere i Malmö som alltid går fort tyvärr och sen hem för två dagars jobb innan det var dags att gå på helgläge igen. Igår innan jobbet var det ett snabbhetspass som gick bra. Det känns i kroppen att det börjar bli tävlingssäsong nu. Framförallt märks det i att tiderna på banan blir lite snabbare än förut. Igår sprang vi med överhastighet på träningen och det är riktigt kul. Nästa helg är det dags för debut i Istanbul. Blir mycket spännande!

Igår var det friidrott på TV från Oslo. Asafa Powell imponerade ordentligt när han tog hem 100 m på 9,72. Visserligen i för mycket vind men ändå häftigt att se. Nu längtar vi till någon duell mellan honom och t.ex. Bolt.

Dagen bjöd inte på helledighet. I förmiddags gjorde jag, Coach Håkan och dennes son Jens ett styrkepass som var kul. Lite nya övningar med riktigt tunga excentriska knäböj. Passet gick bra och efter det stack jag ut till vår stuga strax söder om Sundsvall. Jag kan inte direkt klaga på utsikten, eller vad säger ni?

Leave a Reply