Sega ben i Florö


Inte en uppföljning på förra helgens framgångar blev det den här gången, tyvärr. Jag hade stora förhoppningar, men det kändes inte riktigt 100 idag. Kroppen var lite seg, kanske efter en lite halvlång resa igår med mycket sittande på tåg och flyg. Trots ett försökslopp som lovade mer idag kunde jag inte riktigt avlossa samma kanon i finalen. Jag löpte avslappnat in på 6,84 i försöken i ett lopp som var ganska likt försöksloppet i Göteborg. I finalen sedan hade jag banan längst ut, sedan tjuvade brassen bredvid mig bort sig och där var jag själv ute på kanten. Kroppen ville inte vakna riktigt och jag kände mig lite seg. Tiden blev 6,81, en tid som egentligen inte är så tokig. Innan säsongen började hade jag inte gjort så många lopp som är snabbare än det. Men som vanligt så jämför man med sitt personliga rekord och sitt senaste lopp.

Eftersom jag inte kände att kroppen ville det knoppen ville idag så avstod jag från att springa 100 m efter 60-finalerna. Tråkigt, men det fanns inget större nöje i det om det inte kändes bra. Då är det bättre att vila och ladda för nästa helg.

Florö är som alltid kanon att tävla i. Bra boende, bra logistik kring arrangemanget och allting är så fint ordnat. Tävlingen inomhus var lika fint ordnat som utomhus och det var inte sista gången jag tävlade här. Till sommaren åker jag hit igen.

Imorgon kl 09:15 går bussen mot flygplatsen för en färd åter mot Oslo och sedan österut och till sist norrut. Nu är det full fokus mot en av inomhussäsongens största begivenheter, nämligen inomhus-SM i Göteborg.

Leave a Reply