Sciroccovindar


Idag var vädret lite sämre här. Lokalfolket pratade om vindar från Sahara som gjorde luften disig. Det kan nog stämma mycket bra, för idag låg det som ett skikt mellan oss och solen. Det hindrade inte temperaturen att komma upp i 27 spänstiga grader. För min del hade jag gym idag så jag led inte särskilt av det. Och gympasset gick alldeles utmärkt, alla tunga benböj kom ner och upp precis enligt program under Johan Wissmans, naprapat Björn Sverre samt tidigare nämnde Johans coach Kenth Olssons vakande ögon. Innan och efter lyften körde jag lite hoppstyrka och i den starka vinden som var flög man riktigt långt. En skön känsla! Passet avslutades med att höftböjarna fick sig en rejäl omgång med olika övningar. Coach Håkan är skoningslös.

Eftermiddagen var ganska lugn. Alla andra utom jag tränade dubbla pass idag och då fick jag tid till lite jobb till exempel. Men en liten stund i solstolen med ett korsord hanns också med, skall sägas. 🙂

I morgon väntar acceleration. Gårdagens träning uteblev på grund av lite halsont men tack och lov var det bara över dagen. Så gårdagen tas igen i morgon, acceleration är alltid roligt! Då förhoppningsvis utan sandiga vindar.

Leave a Reply