Sängdags, igen


Long time, no blogging! Bloggen har ofrivilligt fått några dagars vila mellan inläggen. Inte för att jag brukar skriva varje dag, men ändå.

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen, dock inte med löpningen. För säkerhets skull väntar vi i tre veckor till innan jag belastar foten med löpning för att inte göra någonting värre. Istället har jag provat lite alternativa träningsformer för att skona foten, främst på Hälsohuset i Timrå tack vare min vän Anders Graneheim. Igår provades lite spinning för första gången i mitt liv. Kul att träna med en grupp människor och instruktören peppade oss hela tiden. Här ska jag nu ösa på ett tag innan den vanliga träningen återupptas med löpning igen. Jag har varit tvungen att avboka ett besök på Sköle skola i Matfors där jag skulle visa lite friidrott för eleverna på grund av hälsenan. Vi får hoppas att det fortsätter gå framåt.

Idag kom äntligen min säng som jag beställde för ett par veckor sen, och den var väl värd att vänta på! Den är otroligt mjuk och skön och kommer förhoppningsvis att ge mig många timmars god sömn. Jag får komma med en utvärdering om några dagar för att se om den är så skön som den verkar.

På fredag åker jag till Stockholm över helgen. Det är dags för Friidrottsgalan 2008 och då vankas lite middag och lite prisutdelning. Det blir roligt och förhoppningsvis trevligt. Det var ett tag sedan man träffade alla landslagskompisar så det blir naturligtvis kul.

Visst är för övrigt mannen i Nescafé-reklamen ruskigt lik Jerry Seinfeld?

One thought on “Sängdags, igen

Leave a Reply