Resor söderut – västerut – norrut


Efter en vecka på resande fot är man hemma igen i Sundsvall och Norrland. I veckan som var befann jag mig i Malmö vilket inte alls var dumt, på många sätt. I torsdags och fredags var jag på kurs vilket var givande. Kursen på torsdagen handlade om sökmotoroptimering och i fredags om Google Analytics och det ska bli kul att se om man kan skapa någon sorts förändring med det man har lärt sig. Det visar sig nog snarast.

Träningen i veckan har gått bra, dock har en liten förkylning stoppat mig från två pass. De som klarades av innan sjukdomen bröt ut ordentligt gick dock bra med 200-lopp, minutlopp, styrketräning och hamstringsstyrka. Träningen går nu in på sista veckan innan programmet kommer bytas ut. Det kommer bli hårdkörning! Idag väntar passet med knäböj fram, roterande utfall och axelpressar och på eftermiddagen 5×300 m som ska gå på 45-48 s med en vila på 5 minuter. Jag gillar det passet, det kommer nog bli riktigt kul!

Jag har haft en del problem med den svenska infrastrukturen i helgen, i synnerhet den på räls. I lördags var jag och Pernilla och hälsade på min Farmor i Karlshamn. Vi hade en mycket trevlig dag där med en långpromenad i solen och Blekinge visade upp sig från sin bästa sida. Dock insåg vi när vi hade gått en bit att vi kanske skulle få bråttom till tåget hem igen, för nästa tåg skulle inte gå förrän efter två timmar. I alla hast gick vi hemåt igen och rusade till lägenheten och hämtade våra väskor för att sedan småspringa ner mot tåget. När vi köpte biljett hade vi en minut på oss och efter vi fått den sprang vi upp på perrongen för att se tåget långsamt rulla iväg. Mycket snöpligt! I går när jag skulle ta tåget till Kastrup gick jag i all förvirring ner på fel perrong och hade då ungefär lika mycket tid som i föregående tågresa att ta mig upp alla rulltrappor och ner igen. Nu gällde det ju att hinna med ett flyg så rätt mycket stod på spel. Jag sprang upp för rulltrapporna med min väska på 20 kg och sedan ner igen och kastade mig på tåget. Efter ungefär 5 sekunder blåstes det i pipan och tåget rullade iväg. Denna gång hade jag tur!

Nu hinner jag inte skriva mer, träningen kallar!

Leave a Reply