Resande fot


Malmö

Elite Hotel Plaza

Det har varit en del farande den senaste tiden. Först kurs i SharePoint 2013 i Malmö och sedan upp till Göteborg för inomhus-SM. Kursen var intressant och men fick en relativt bra inblick i hur komplext SharePoint 2013 kan vara. Man kan i stort sett göra allting där vilket är häftigt, men det är också mycket att lära sig. Man skrapade lite på ytan under två-dagarskursen, och förhoppningsvis har man fått med sig ett bra fundament inför vidare användning.

På ISM sedan var jag endast åskådare. Men när man väl stod där så kliade det ordentligt i tävlingsnerven. En SM-final är det roligaste man kan springa på svensk mark, och jag hade gärna varit med där och sprungit, i synnerhet nu när det var så hög kvalitet med två man under 6,70 vilket är imponerande! Men planen ligger kvar och jag tar det lugnt. Jag hade någon sorts idé om att jag ändå skulle vara med på SM men strax innan anmälningstiden gick ut så bestämde jag mig för att inte vara med. Jag kände mig inte tillräckligt förberedd träningsmässigt för att gå in och springa max. Istället får jag sakta men säkert gå ner tidsmässigt på träningen och i maj blir det dags att dra på sig tävlingsdräkten. Det ser jag verkligen fram emot! Hur som helst var det roligt att vara där och titta. Dessutom bodde jag förstklassigt på Elite Plaza i Göteborg som verkligen känns som ett hem när man checkar in. Skönt!

Vårens plan börjar utkristallisera sig. Träningsläger i USA med träningsgruppen och med stafettlaget i Italien. Ett upplägg som vi också körde i fjol och det var riktigt bra.

Träningsmässigt går det helt enligt plan. På söndag avslutar jag tre veckors träningsperiod och går in på en efterlängtad vilovecka. Det känns behövligt för man börjar bli lite sliten nu av all hård träning. Men första ska denna period klaras av!

Leave a Reply