Regnstänk


Det har regnat rejält idag. Det blev jag varse om när jag: A, cyklade till skolan och B, stack ut och cyklade istället för att gå på spinning. Jag blev påmind om att jag borde köpa nya stänkskärmar till min cykel. Mitt ansikte och mina kläder hade antagit en lite mer prickig nyans. Kanske passligt inför 2009 års mode, vad vet jag.

I skolan trampar vi vidare med kursen i Metod. Vad i allsin dar är det, undrar kanske ni då? I Metod lär vi oss hur man ska skriva en uppsats och genomföra vetenskapliga undersökningar. Vi har nämligen börjat arbeta med C-uppsatsen lite smått och då är det på sin plats att man vet hur man ska göra. I den akademiska världen är det inte bara att sätta sig ner och skriva. Det ska följas ett dussin regler och direktiv för att det ska vara korrekt. I C-uppsatsen ska CSR avhandlas. Om ni inte är bekanta i ämnet föreslår jag att ni läser detta.

Apple släppte häromdagen ett par nya bärbara datorer med en extremt hög “vill ha”-faktor. Min fungerar dock strålande vilket gör att det inte finns någon anledning att köpa någon ny, tyvärr. 🙂

Leave a Reply