Prisutdelning och ny bil


Nya BMW 1-serien

I helgen som var var jag som tidigare nämnt prisutdelare på ICA-loppet. De som sprang hade rätt bra väder och det kändes som om det var ett lyckat och fint arrangemang. Själva prisutdelandet vållade inga problem, tvärtom. Det är ju en ganska angenäm uppgift, alla är nöjda och glada över att de fått komma på pallen och göra ett bra resultat.

På eftermiddagen sedan var det dags för mig att springa, då betydligt kortare än löparna på ICA-loppet men lite fortare. Vi började nere i kulverten och flyttade oss sedan ut på Balders för att avverka 300-ingen. Kroppen kändes lite seg dagen till ära och man fick inte mycket gratis. Emellertid lyckades jag mäkta med 33,4 den eftermiddagen vilket får klassas som helt ok. Perset på 33,2 finns inom räckhåll.

Nyligen hämtade jag ut en ny bil från Molin Bil här i Sundsvall. En ny BMW 1-serie av årets modell åker jag nu i och som vanligt är jag mycket nöjd. Årets modell är lite upphottad jämfört med tidigare och har fått en lite ny design. Dessutom är en LCD-skärm invändigt standard vilket ger ett lyxigt intryck, och det finns olika körprogram så som sport, comfort och Eco Pro beroende på körsituation. Sportprogrammet gillar jag mest. 🙂

Nu är du sugen att provköra en, eller hur?

Leave a Reply