Premiär!


Stefan Tärnhuvud

Det är premiär på många sätt! Nu lanserar jag också en rejäl uppdatering av min webbplats som designmässigt varit den samma i alldeles för många år. Nu är den lite snyggare, lite bättre och med lite mer innehåll. Inte så dumt! Förhoppningsvis kommer denna att vara lite mer levande än den förra. Hoppas att ni gillar den!

I morgon är det också premiär för tävlandet. Just nu är jag på plats i Skara där jag gjorde årets snabbaste tävling förra året. Tävlingsdebuten i år är lite senarelagd jämfört med tidigare, men det känns helt Ok. Istället har jag kunnat göra klart all träning som jag har velat och nu känner jag mig redo att ge mig ut på banorna. Träningen sedan Italien har gått väldigt bra och helt enligt plan. Efter Italien kändes kroppen lite sliten, men lite vila på det gjorde susen och efteråt har farten på träningarna gått uppåt och benen piggare och piggare.

Förväntningarna inför i morgon är… inga! Dock är förhoppningarna istället högre. Det ska bli riktigt kul att börja köra, speciellt nu när jag inte gjorde någon inomhussäsong och därmed inte har tävlat sedan Finnkampen i september. En säsongsöppning kan bli hur som helst. Så vi får helt enkelt se vad som händer på banan i morgon. En sak är säker, det ska i alla fall bli riktigt kul! Vi har blivit väldigt fint mottagna i Skara och i fjol gjordes ju ett av svensk sprints bästa lopp någonsin här. Arrangörerna är trevliga och ser verkligen till att vi har det bra, det uppskattar vi!

Leave a Reply