Pers!


Två träningspass är gjorda sedan jag kom åter till Sundsvall. Tidsomställningen var ganska brutal initialt. När jag kom hem gick jag i det närmaste som en zombie på Arlanda innan flyget gick upp till Sundsvall. USA var grymt på alla sätt och vis, men som alltid är det lite skönt att komma hem också. Här har snön så gott som smält undan och våren börjar komma vilket känns, inte minst i näsan. Dock är vistelsen hemma kortvarig, för om någon vecka åker vi på ett kortare läger i Italien ett gäng sprinters vilket kommer att bli kul. Hårdträningens tid börjar gå mot sitt slut och snabbhetsperioden börjar. Det känns inte som om det var särskilt länge sedan man tävlade på EM, men det var trots allt två månader sedan.

Hur som helst så har de två passen som gjorts på hemmaplan gått mycket bra. Nordichallen ekade  när vi körde där i går med hög intensitet. 3x3x80 m med relativt kort vila gjorde att både Tom och jag blev ganska trötta. Loppen gick fort, lite snabbare än vad de gjorde i Orlando vilket är helt enligt plan. Varje vecka snäppas intensiteten upp, allt i sikte mot sommarsäsongen 2013 som finns runt hörnet.

En liten lättare förkylning slog till i går kväll vilket inte var oväntat efter en långflygning. Detta till trots lyckades jag ändå slå nytt personligt rekord i vändning och stöt med 117,5 kilo, dessutom med mersmak! Jag får dock inte testa på 120 kg vilket är mitt pers i vändning och stöt separerat. Det här var det sista styrkepasset av den här karaktären innan tävlandet drar igång. Ny chans i höst!

Nu väntar dock en tidig sänggång strax. Inte helt fel faktiskt.

Leave a Reply