På kanarieholmarna


På plats på Teneriffa! Jag och några snabba grabbar till kom hit i söndags för ett förhoppningsvis bra träningsläger. Vädret är varmt och skönt och en bra atmosfär har infunnit sig. Idag har lite löpning och styrka avverkats och i morgon väntar några lugna lopp. På söndag kommer coach Håkan ner. Hittills har vi inte hunnit med så mycket. Finska sprinterkillarna är här och vi har snackat lite med dem, förhoppningsvis blir det några pass ihop med dem innan lägret är slut.

Vi bor på samma hotell som i fjol vilket innebär stora mängder brittiska pensionärer som ogenererat går lös på efterrättsavdelningen i restaurangen. För min egen del låter jag den vara. När de inte roar sig med det så reserverar de solstolar genom att lägga handdukar på dem redan kl 08:00, trots att skyltar visar att det är förbjudet. Cirkus…

Det är otroligt vad lätt det blir allting som har med träning att göra när man är i 25-gradig värme. Att värma upp går otroligt fort och kroppen känns väl förberedd när man drar igång och springer sedan. Det är lite lyxigt.

Min rumskamrat Oskar Åberg har flera avsnitt av serien Criminal Minds med sig vilket har blivit det nya kvällsnöjet. Han ska bli polis är det tänkt så han förbereder sig för polisjobbet genom att kolla kriminalserier. Ambitiöst vill jag lova.

 

4 thoughts on “På kanarieholmarna

  1. Fan det är nu man saknar friidrotten ordentligt. Fint liv i värmen med brittiska pensionärer som enda orosmoln på en blå himmel.

    Har egentligen bara en fråga, har pedanten Patrick taggat ner nåt i år? Vågar ni röra vikterna? Hälsa gänget!

    • Det roliga är att det är samma brittiska pensionärer som i fjol, vissa känner man faktiskt igen! Patrick är sig lik, han skurar fönsterbrädorna numera med golvmopp! Hörs!

    • Han har ju kommit in på Polishögskolan nu i vår, men han lär nog få patrullera en del gator innan det är dags för gärningsmannaprofiler! 🙂

Leave a Reply