Ovan molnen igen


Återigen ett inlägg från hög höjd. Snart närmar vi oss Arlanda på det här flyget från Teneriffa och resan var gått bra. Korsord och Wordfeud har upptagit min tid och helt plötsligt känns inte sex timmar i flyg så farligt. En av mina värsta Wordfeudkombattanter, Johan Wissman, sitter bredvid mig så det har spelats friskt längs resan.

Lägret har ju som sagt nått sitt slut. I går avverkades samma löppass som förra måndagen tillsammans med Johan och Michel och det gick riktigt bra. Det blev 14 snabba lopp över 60- och 70 m. Loppen gick riktigt bra och tekniken känns väldigt fin. De sista loppen slet riktigt rejält och både jag och Johan var i gungning efter passet. Vi gick direkt upp på rummet nästan och somnade. Snabba lopp sliter på nervsystemet.

Gårdagens eftermiddag innehöll lite allmänstyrka samt hamstringsstyrka och idag hanns det med lite återhämtningslopp och gymnastik innan planet lyfte. Lägret har varit bra och det var väldigt skönt med ett miljöombyte. Nu väntar åter några veckors hårdkörning i Sundsvall innan det är dags för resa igen. Och däremellan kommer ju jul förstås.

20111206-222442.jpg

Leave a Reply