On the road


På plats i Orlando! Igår fick vi tillgång till huset vi ska ha och vi är inte besvikna. Det ligger på en resort och vi har en egen liten pool alldeles utanför vår uteplats. Här ska vi nog trivas, det är jag rätt säker på. Tom och jag upptäckte att soffan i vardagsrummet är lite extrautrustad genom att man kan fälla ut benstöd på den. Gilla!

Soffläge på två sprinters

Gårdagen hann vi inte med så mycket. Vi gjorde oss hemmastadda, utforskade området och somnade sedan ganska fort. Fortfarande halv inställda på svensk tid.

Idag har det varit desto mer action. Jag åkte ner till Tampa och St Petersburg för att träffa en massör som jag fått rekommenderad. Tampa känner man ju igen från NHL och från hockeybilderna man fanatiskt samlade på i lågstadiet. Tampa ligger c:a 1,5 timmes bilfärd sydväst om Orlando så det blev en liten roadtrip dit ner. Allting flöt på och de amerikanska motorvägarna är lite “fetare” än de svenska. Fyra filer i bredd var det som mest, men ändå en del köer.

breda boulevarder

Efter besöket, som gick mycket bra, hann jag gå en liten sväng i St Petersburg som låg vackert vid vattnet. Inte alls tokigt påskväder!

Soligt över St Petersburg

Sedan blev det hemfärd. Infarten mot Tampa var ganska spektakulär då det gick en lång bro mot staden där man såg siluetten i bakgrunden. En del skyskrapor var det, såklart!

Tampas skyline

Nu är man tillbaka i huset och strax ska vi iväg och äta middag. Glad påsk!

Leave a Reply