Nuova giorno a Rieti


Dagarna går otroligt fort här. Det är redan fredag och om två dagar sticker vi vidare till annan ort här i Italien. Rieti har varit riktigt häftigt hittills. I onsdags var vi hos Simones och Ivets tränare Roberto Bonomi på middag och det var, som ni kanske misstänker, inte dåligt på något sätt. Italiensk mat är helt fantastisk. Med tanke på den stundande tävlingssäsongen får man inte stoppa i sig för mycket.

Gårdagen var det dags för blockstarter på Rietis stenhårda banor. Det gick bra och känslan från i vintras sitter kvar i kroppen. Fullfartslöpningen är dock det som får mest utrymme nu, det är ju trots allt 40 m längre som distansen är nu i sommar. Det känns riktigt skönt att få löpa ut ordentligt utomhus här. I kulverten som varit träningsbasen de senaste fem veckorna kan det lätt bli lite instängt, så att få åka iväg såhär och damma på utomhus lyfter riktigt mycket!

Värmen och vädret är det enda som lämnar övrigt att önska här. Det har varit regn blandat med låga temperaturer och moln, inte riktigt det man förväntade sig. Italienarna själva säger att det är onormalt för årstiden. Dock räcker det med att solen tittar fram lite för att det skall kännas skönt.

Idag väntar styrketräning. Vi hörs!

One thought on “Nuova giorno a Rieti

  1. Låter härligt att Rieti var bra och att ni dragit vidare till Formia. Vi saknar dock träningsrapporter…….. Största nyheten igår var att Jucket blev klar som TIK:s nye fystränare och att Jutte sparkade ut honom från flitens lampa på kontoret igår kväll vid 21.20…… Citat “-Nu skjutsar jag hem dis , du behöver äta och sova förstår du väl?!” Ja så är det att vara överambitiös och ha nytt uppdrag, ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma.
    “Go hard or go home”
    Hälsa alla i Italia!
    /Jutte

Leave a Reply