Nu kommer det


Så där. Nu har jag äntligen tid att skriva här. De senaste veckorna har varit ett akademiskt inferno med en C-uppsats som skulle skrivas, lämnas in samt opponeras på. Det har förklarat den stora tystnaden här på bloggen. Jag har i stort sett suttit och skrivit och grejat varje vaken tid förutom när jag inte tränat. Nu är den dock inlämnad och utmynnad i ett godkänt betyg vilket naturligtvis är otroligt skönt. Det innebär också att jag har klarat av de 180 p som min utbildning kräver. Dock ska jag fortsätta att frottera mig i den akademiska världen i några månader framåt.

Dock, nu kommer jag ha mer tid att skriva här vilket naturligtvis är bra. Jag kommer också ha lite mer fritid vilket självklart också är bra. 🙂

Träningen går bra och framåt. Sakta men säkert ökas intensiteten och jag kör på med full frenesi. Hälsenan känns fortfarande mycket bra och humöret är gott. Dessutom fick vi i söndags in den nya banan i Nordichallen vilket förbättrar vår träningsmiljö. Mycket tacksamt och välkommet.

Leave a Reply