Nedräkningen har börjat


Lugn helg. Efter tio tuffa dagar med träning väntade några lugnare dagar med vila. Ett litet pass i lördags förmiddag var det helgens träning bjöd på och i söndags var jag faktiskt helt ledig. Nu väntar lite lättare träning i någon dag innan det är dags att köra igång igen. Det känns skönt så man kan gå in i nästa träningsperiod med mycket energi. I lördags var jag dock med på Matfors Sportlördag och spelade lite innebandy med ungdomar där. Det var länge sedan man spelade innebandy och det var kul, även om man märker att man inte riktigt är tränad för att härja runt på en innebandyplan.

I söndags när jag kom hem till min lägenhet på kvällen hade jag inget speciellt att göra så jag såg till att griljera mig en påskskinka. Se där ja! Det tycker jag är värt ganska många vuxenpoäng faktiskt. Jag borde skriva att det tog flera timmar och var en otrolig kamp men det var faktiskt inte så svårt som jag trodde. Dessutom blev det mycket gott. Nu njuter jag av skinka till frukost och det kan jag lova är inte alls dumt.

I morgon är det faktiskt bara två veckor kvar tills vi åker till Jamaica! Det känns riktigt häftigt att åka dit i år igen och lite skumt att man varit där fyra gånger snart. Första gången var 2003 och man kan säga att det har hänt litegrann på ön sedan dess, inte minst idrottsmässigt. Första gången jag var där kom Asafa Powell insläntrandes på träningen strax innan den började från sin lägenhet någonstans på campus. 2006 när jag var där andra gången kom han vrålandes i en vit sportbil som han parkerade alldeles utanför trappan till banorna. Han var dock exakt samma person vilket var kul att se och framgångarna med världsrekord hade inte stigit honom åt huvudet.

Dags att skrida till verket. Idag väntar lätt träning, lite plugg och kanske en liten uppröjning i lägenheten inför den stundande renoveringen av hallen.

One thought on “Nedräkningen har börjat

Leave a Reply