Mycket TV nu…


Jag har upptäckt ett intressant samband på min blogg; ju oftare jag skriver, desto fler besökare får jag! Inte helt oväntat kanske, och något som borde få mig att skriva oftare här. 🙂

Det är mycket OS nu och det är helt fantastiskt. Jag skrev om det för två år sedan och jag tar upp det igen. OS är enda gången man med ett stort intresse följer rodel, puckelpist eller konståkning för den delen. De idrotterna får annars inte mycket TV-tid, men nu när det är OS upptäcker man att det faktiskt är intressant. I puckelpisten häromdagen blev jag varse om hur jävla fort de flyger ner för backen. Det ser riktigt svårt ut att parera mellan pucklarna och dessutom skall man dra på med två hopp mitt i allting. I rodel eller bob går det också ohyggligt fort, men den vidrigaste sporten måste ändå vara skeleton där man, likt rodel, ligger på en kälke men för att göra det ännu mer spännande så åker man på mage ner för backen. Det låter faktiskt helt sjukt att kasta sig ner för en isbana med huvudet först i 130 km/h. Men det kittlar säkert i magen.

Charlotte Kalla vann! Riktigt stort!

Igår körde jag lite styrka och skall idag springa ett 300 m-lopp som ett led i min formtoppning inför SM-helgen. 300 m är både kul och tråkigt. Man kan hålla bra fart, men naturligtvis blir man väldigt trött om man är 100 m-löpare i vanliga fall. Jag återkommer med rapport.

Leave a Reply