Mot vilan


I söndags avslutades en fem veckor lång träningsperiod, faktiskt ganska efterlängtat. Två veckor av grundträning följdes upp direkt med tre veckors tuff träning som innehöll allt man kan önska, massa löpning, massa lyftning och massa hopp. Det har varit roligt men också tufft. Träningen har jag klarat av bra, jag har gjort allting som stått på programmet och det bra dessutom, tycker jag själv. Dock har det varit slitsamt att träna en så lång sammanhängande period. Därför kommer nu en lugnare vecka väldigt välkommet.

Alla löppass utom ett har körts nere i kulverten. Att ett läger väntar och att det dessutom har blivit varmare i Sundsvall har därför inte gjort någonting. Ett hoppass har faktiskt körts ute på Balders, och i ren våryster känsla satte jag personligt rekord i 10-steg. Mycket bra. Dessutom ett litet ökat intag av D-vitamin!

Vad väntar då den här veckan? Igår och idag vilade jag mycket hårt, och imorgon väntar lite lätta stegringslopp och blockstarter om allting känns bra och sedan samma sak på fredag. Däremellan hinner man nog klämma in något gymnastikpass.

Igår och idag har dagarna tillbringats på SSG vilket har varit kul. Idag byter jag dock Norrland mot Skåne i ett par dagar och sitter i detta nu på tåget söderut mot Arlanda för att byta färdmedel. Just nu är vi strax söder om Söderhamn vilket innebär dubbelspår och rätt hög hastighet på tåget, något man inte är bortskämd med.

Vi hörs.

Leave a Reply