Mot SM


Långt mellan inläggen nu, så jag ska försöka hålla tempot lite högre nu i säsongsavslutningen. Umeå, där den senaste tävlingen var, blev en ganska trevlig tillställning. Jag fick äntligen till tekniken så som jag ville och fick en mycket bra övergång från acceleration till toppfart och kunde sedan hålla en väldigt fin avslappning ända in i mål. Det är något jag inte har fått till riktigt under säsongen, men nu så satt det äntligen där och dessutom i två lopp. Jag och Tom mötte världslöparen Walter Dix som enkelt noterade nytt banrekord på blivande SM-banorna i Umeå. Jag och Tom sprang på exakt samma hundradel i både lopp ett (10,55 i 1,9) och i lopp två (10,42 i 4,9). Vindarna var som ni förstår ganska starka, men de var väldigt byiga och kom från sidan. Jag tycker att det här var mina två bästa lopp för säsongen vilket känns bra inför helgens SM i Borås.

SM i Borås blir en av säsongens stora höjdpunkter naturligtvis. Svensk sprint har sett en bra sommar vilket gör att titeln Sveriges snabbaste man blir extra prestigefull. Några duktiga löpare saknas i startlistan så som Alexander Brorsson och Erik Hagberg vilket är lite synd, men nivån är ändå hög och en snabb tid kommer att krävas för att segra. Vädret kan vara lite lynnigt så här på sensommaren och det påverkar naturligtvis prestationerna. Men är väder och vind gynnsamt så kan vi nog räkna med bra tider på Ryavallen.

Inte bara friidrott och jobb hinns med just nu. I helgen var jag och Pernilla på bröllop i Nyköping där Pernillas kusin Sofie gifte sig med sin Johan. En vacker dag, ett vackert par och en vacker ceremoni sammanfattar dagen ganska bra som innehöll allt som ett bra bröllop ska ha.

Undertecknad och hans respektive såg ut så här på festen, ifall någon undrade.

Ett vackert par

Ett vackert par till!

Leave a Reply