Mot sista träningsveckan


Sista träningsveckan inleds i morgon, även så sista träningsveckan innan jul. Tom är nere i Stockholm och Micke i Norrköping. Träning själv sista veckan alltså. Men det är inget problem, det har jag gjort många gånger förut. Arbetet skall göras, oavsett förutsättningarna! Kroppen känns fortfarande i bra slag. Det märks att det är lite mer kvalitet den här perioden än tidigare. Man blir inte riktigt lika nerkörd som de tre föregående veckorna.

En ledig dag idag som innehöll jobb och en fika på stan tillsammans med min bror. Delar av stadens gator är i bedrövligt skick just nu där snöröjningen inte hunnit med att ta. På väg hem från jobbet var det fåror i snön som var c:a två decimeter djupa, inte helt optimalt för bilkörning. Längs en av stadens mest trafikerade gator var det minst sagt stötigt att köra, men samma gata lite senare på kvällen var helt renskrapad. Jag gissar att snöröjarna kommer att få en intensiv natt.

Snö i all ära, men det ska inte bli helt otäckt att åka iväg till Teneriffa snart. En temperaturskillnad från -5 till +25 kommer göra sprinterbenen gott!

Leave a Reply