Morgens: Braunschweig


20140620-220432-79472703.jpg
Imorrn är det alltså lag-EM i Braunschweig. I går for vi hit efter en alldeles för tidig morgon med flyg till Berlin och sedan vidare med buss. På vägen passerade vi bland annat checkpoint Bravo, så lite historia blev det oxå. Under gårdagen var man rätt seg så tempot var ganska lugnt för samtliga, man somnade gott den kvällen!

I dag har det istället varit lite mera ös. Stafettlaget stack tidigt iväg till träningsarenan för att slipa på växlingarna inför lördagens lopp. Jag och Brorsson körde två överlämningar som satt bättre än vad de gjorde i Göteborg. Vidare körde Brorsson också tre överlämningar till Patrik Andersson och även de satt bra. Det är skönt att ha allting gjort inför morgondagen och vi i laget känner oss lugna. Det ska bli otroligt roligt att köra och förhoppningsvis kommer vi att klara av varvet på en bra tid. Alla börjar komma i bra form, växlingarna börjar sitta bra och dessutom är ju motståndet av hög klass. Det ska bli sjukt roligt! Laget i morgon är Tom-jag-Brorsson-Patrik med Joel Groth som en förstklassig reserv. Håll tummarna vid 16:45!

Utöver allt händer det inte så mycket. Man pratar, äter, vilar och tittar på fotbolls-VM förstås. Allt och alla fokuserar på en bra prestation under helgen. För att vara midsommar är tempot väldigt lugnt. Hoppas att ni har det trevligt!

Leave a Reply