Montalbano sono


En skön påsk svepte förbi med alla dess tillbehör, det vill säga god mat, gott sällskap och hård träning. I Livet som elitidrottare görs inga undantag för helger eller högtider. Träningen skall göras ändå! Och tur är väl det, för om drygt en vecka sticker jag till Jamaica med tre andra sprintrar för att springa fort. Just nu sitter jag och överväger de olika alternativen för att byta flygplats i New York. Vi kommer landa på JFK när vi kommer från Kingston men flyga till Europa från Newark. Den som har erfarenhet av detta kan gärna skicka ett tips till mig. Vi kommer ha sju timmar mellan flighterna och i detta nu lutar det åt olika tågalternativ så vi får se lite av stan. Det är ju inte varje dag man råkar mellanlanda i New York! På vägen dit mellanlandar vi i Chicago och Miami men där finns inte tid för någon sightseeing. Det närmar sig med stormsteg!

Igår snöade det. Helt sjukt. Man tycker att det inte kan finnas någon snö kvar i himlen nu för allt måste ha kommit! I november välkomnade man snön med öppna armar. Nu skyr man den likt pesten och alls längtar till våren. Min mamma berättade att i fjol vid den här tiden plockade hon tussilago i vägkanten så nog är det inte normalväder i alla fall. Eller så var det förra året som var onormalt.

Min lägenhet är ett inferno just nu. Jag håller på ett renovera min hall. Det ser fruktansvärt ut nu men kommer bli grymt bra.

One thought on “Montalbano sono

Leave a Reply