Lokalproblemen lösta (delvis)


De lokalproblem som friidrotten har drabbats av har fått en lösning, i alla fall för min träningsgrupp på tre personer. Timrå kommun går in som en räddare i nöden genom att låta oss träna i NCC-hallen under tiden som Nordichallen är stängd.  I vanliga fall håller skolorna i arenaområdet till i hallen på dagarna, men vi kommer att kunna träna där på dagtid när skolan inte har verksamhet där.

Håkan och jag var ute i Timrå och träffade Hans Eriksson och Henrik Sandström som visade oss runt bland de lokaler de har till förfogande. De var väldigt hjälpsamma och positiva kring detta och även kring den miljö som finns i området. Arenaskolan i Timrå har fått fina förutsättningar för att bedriva idrott. Kul att det satsas på idrotten i Timrå!

Hade det inte varit för Timrå hade vi inte kunnat träna som planerat i höst, något jag, Håkan, Tom och Micke är mycket tacksamma över. Det här löser lokalproblemen för min träningsgrupp, men inte för ungdomarna i föreningen som inte kan träna på dagtid. Deras problem finns kvar, och jag hoppas att det löser sig även för dem. Att träna friidrott utomhus i ett land vid polcirkeln i slutet av november är inte riktigt vad man önskar.

Problemet kvarstår, det behövs ytor för att bedriva idrott på i Sundsvall och jag hoppas det problemet löses inom kort.

Leave a Reply