Kulvertsyra


Den sista träningsveckan avslutades idag med ett tufft syrapass i kulverten. Träningen har gått bättre och bättre under den här träningsperioden och den sista träningsveckan var också den bästa. Jetlagen från USA-resan gjorde sig påmind under den första och halva andra veckan, längre än man själv trodde. Den sista veckan var grym men tuff. I torsdags avverkades 5x5x60 m med 90″ vila. Hastigheten är lite snabbare än förra perioden och på 90 sekunders vila hinner man inte mer än att gå tillbaka, ta några andetag och sedan damma på igen. Jobbigt men kul! Vi var alla tre som sprang riktigt trötta efteråt och efter ett sådant pass känns det som om intelligensen går ner med typ 50 %. Enkla vardagssaker blir helt plötsligt mycket svåra, och tiden mellan löppasset och eftermiddagens styrkepass ägnades helt åt att ligga i soffan. Styrkepasset gick emellertid bra, men man var rätt slut efter den träningsdagen. Man sov mycket gott den natten, föga förvånande.

De närmaste dagarna blir mycket lugna, i alla fall träningsmässigt. Lite omhändertagande skall också göras i form av besök hos massör och naprapat och inte minst ordentligt med sömn så att man är redo att kasta sig över nästa träningsperiod som börjar om exakt en vecka.

Helgen var mycket händelserik, för övrigt. I fredags julfest med jobbet, i lördags lite julstök hemma med familjen som bland annat innehöll ett traditionsenligt framtagande av julkorv vilket illustreras i bilden på Instagram till höger. På söndag dessutom ett julbord med familjen ute på Skatan vilket var fantastiskt trevligt och gott.

När julkorven görs tänker jag alltid på detta fantastiska klipp från Seinfeld. Titta och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=CAUP1wsmqUU

 

 

Leave a Reply