Kulvertlopp


Regn tvingade Håkans träningsgrupp idag att flytta träningen inomhus, nämligen till vår gamla kulvert. Gruppen, en mycket liten sådan, bestående av mig och Mikael Gerlach, stod inför 1×120, 2×150 m och 1×120 m idag där 120ingarna skulle vara avslappnade och tekniskt bra medan 150ingarna skulle vara med hög insats och hög frekvens (men gärna också avslappnade och tekniskt bra, förstås…) Detta utfördes mycket bra och gruppen var nöjda när de gick ut från sjukhuset drygt två timmar senare. Tekniken känns bra, och avslappningen likaså. Nu ska vi försöka få ihop det tillsammans med en god fysik och förhoppningsvis har vi en mycket trevlig sommar framför oss.

Vidare kunde vi notera att vår träningslokal blivit renoverad. Ett nytt avloppsrör eller något liknande kunde noteras i taket. Härligt att se!

På jobbet är det fullt upp med planeringen för SSG Wind Sprint. Som det ser ut nu kommer det bli ett riktigt vasst arrangemang med många spännande ögonblick för publiken. Boka in den 17 juni i din kalender!

Jag har fått mycket medial uppmärksamhet idag från två lokaltidningar här i distriktet. Den som är intresserad kan titta här:

http://st.nu/sport/lokalt/1.4692386-tarnhuvud-lagger-allt-krut-pa-em

http://dagbladet.se/sport/nyheter/1.4692346-pressat-schema-for-tarnhuvud

Leave a Reply