Imorgon kör vi!


I morgon är det dags, i det fjärde försöksheatet kl 10:51 ska jag springa. Jag har fått bana tre.

Allting känns bra, igår var vi inne på startträningen och kollade läget. Jag testade startblocken och gjorde några starter med pistol och det var inga konstigheter. De skjuter lagom fort och blocken var bra. Inte mycket att fundera på där. Formen känns dessutom fortsatt bra och den förkylning jag hade förra helgen finns inte längre kvar. Därför finns det goda förutsättningar för att kunna göra bra ifrån sig imorgon. Det kommer bli riktigt kul.

Tävlingsarenan i Bercy var som en gryta, det kan nog bli rätt bra tryck i morgon när tävlingarna drar igång. Läktarna är riktigt branta och höga så det är lite “Gladiator-känsla” när man är där inne. Det passar ju morgondagens aktiviteter alldeles utmärkt! Det känns riktigt coolt att vara här och jag ska verkligen gå in och göra allt jag kan för att gå vidare till nästa omgång! Gör man kring årsbästat eller lite snabbare så finns chansen.

Paris är som bekant en häftig stad med ett högt tempo. I går när vi skulle åka buss till arenan tog det närmare 40 minuter i all trafik medan när vi åkte hem tog det bara tio. De hade för övrigt sagt att det skulle gå bussar hem från arenan kl 13:00, men när vi väntat i drygt 30 minuter på en buss som tydligen inte fanns fick vi nyttja de franska taxiförarna. Elegant trixade de sig hem genom alla möjliga korsningar och dessutom fort. Det gäller att ha ganska gott om tid i morgon när man åker så man inte blir sittandes i en fransk kö någonstans när man ska springa.

Idag väntar lite lätt träning bara för att aktivera sig lite, annars blir det lugnt. Som vi brukar säga: “Man må hushålla med hurtigheten!”. Håll tummarna i morgon!

One thought on “Imorgon kör vi!

  1. Bra gjort, Stefan!
    Det var härligt att få se Dig i semifinalen i IEM.
    Jag gläder mig för Din skull och hoppas att Du fick mersmak….!
    Hinner Du kvala till VM i Daegu?

Leave a Reply