I väntan på bättre priser


Häromdagen begav sig undertecknad, träningskamrat Erik, ordförande Anders, tränare Håkan samt ingenjör Edvin ner till Falun för att leverera bilar av mindre modell. Att bilarna var högerstyrda gjorde saken lite svårare när man blåste på längs E4 söderöver. Till en början kändes det helt felvänt när man t.ex. skulle svänga i en rondell och man satt på fel sida i bilen. Det löste sig emellertid och efter några timmars kortege kunde vi anlända till Falun där vi tränade lite, och sedan åkte hem igen. Träningen bestod av backloppen liknande de vi gör hemma, men skillnaden var att vi nu sprang i en backe och inte i ett sandtag som vi brukar. Det gick dock bra, bra tempo i passet och lagom trötta trängde vi in oss i en bil och tuffade hem igen. Passet övervakades dessutom av tränarexpertis bestående av Torbjörn “Grycksboexpressen” Eriksson som hedrade oss med sin närvaro när vi sprang oss flåsandes upp för backen nära backhopparbacken på Lugnet i Falun. En rolig liten dagsutflykt!

Dock är det strax dags att åka igen. Då sticker jag, Erik och Håkan till Växjö. Coach Håkan har något uppdrag på gång och vi andra hänger lydigt på och tittar till läget i den småländska staden. Pernilla kommer också komma dit vilket är mycket bra!

I övrigt var jag och handlade idag och dagens konstaterande tillsammans med Erik var att priset på makrill börjar nå smärtsamma höjder. Vi hoppas på en prissänkning snarast.

2 thoughts on “I väntan på bättre priser

Leave a Reply