I morgon är det dags!


Nu är man på plats i Helsingfors för EM. Äventyret började lite dåligt när Finnair lyckades slarva bort min väska någonstans på flyget mellan Stockholm och Helsingfors. Hur det är möjligt vet jag inte, men den dök i alla fall upp nu i morse och ordningen är återställd. Spikskorna hade jag lyckligtvis packat ner i handbagaget, och tur var väl det. Tur var också att väskan kom åter så fort, så man slapp gå och vara irriterad över det!

Coach Håkan dök också upp i morse, med alla attiraljer i behåll. Så nu verkar allt vara som det ska. I förmiddags var jag på startträningen och testade av lite inför morgondagen. Vi passade även på att köra några växlingar inne på stadion och att springa i de allt annat är bra kurvorna där inne. Sedan renoveringen för något år sedan är kurvorna otroligt snäva, något ni kanske minns från Finnkamperna som varit där de senaste två åren. Nu har vi Tom på tredjesträckan som har vana att springa där, något som känns tryggt. Hur som helst funkade allting bra och förutsättningarna för veckan känns bra.

Dagen har också innehållit en pressträff för de aktiva som ska tävla i morgon och på onsdag, och nu ikväll är det ett lagmöte. En ganska harmonisk dag, helt enkelt.

I morgon kl 12:12 är det dags för mig i mästerskapet. Jag är i femte heatet och möter gott motstånd. Det känns häftigt! Håll tummarna!

Här finns start- och resultatlistor om ni är intresserade:

http://www.sportresult.com/sports/la/ajax/eaa2.asp?event_id=10011300000001&ctype_id=1&module=competition&show=RL&lang=en&display_compID=56940

One thought on “I morgon är det dags!

Leave a Reply