Höjdpunkter på en onsdag


Gårdagen var en mycket intensiv dag. Två möten med jobbet följdes upp av ett intressant möte på det andra jobbet. Sundsvall är en av kandidaterna för SM-veckan 2014 och 2015 och igår var Riksidrottsförbundet på besök för att titta på de faciliteter som den här staden kan erbjuda. En lunch följd av ett studiebesök på Baldershov för att titta till hur det kan se ut för friidrotten. Baldershov är en fin arena och absolut i klass med de andra arenor som arrangerat ett SM de senaste åren. 1997 var det SM här senast och kanske är det dags nu igen? Området runtomkring Balders tillsammans med Baldershallen tror jag skulle kunna skapa en bra miljö och fina förutsättningar för en bra tävling. Dessutom kan man ju väns löpriktningen efter efter vinden, något dom gjordes på SM redan 1997 och igen på SM i Gävle i fjol. Ett bra initiativ dom gynnar alla inblandade.

Jag hoppas RF gillade vad de såg och att de tycker Sundsvall är värd platsen. Tänk att få springa ett SM på hemmaplan!

Idag är det exakt en månad till SSG Wind Sprint, apropå tävlingar på hemmaplan. Det ska bli otroligt roligt! Förra året var det en otroligt bra känsla att springa, jag längtar!

I går var det stort firande ute i Matfors. Mormor fyllde 93 år och ett stort grattis riktas här även om hon inte läser särskilt många bloggar. Hoppas du hade en fin dag!

Gårdagen avslutades med att block- och snabbhetspass av bra kvalitet. Pusselbitarna faller på plats.

Nu hockey!

Leave a Reply