Full aktivitet


Leo Tärnhuvud, Sveriges snabbaste man om 25 år?.jpg

Det här är min systerson Leo. Framtida sprinter och flitig gäst på Lasses Matstuga!

I morse när man drog upp persiennerna var det något som skulle kunna kallas för en lättare snöstorm utanför. Nu verkar det dock ha lugnat ner sig lite, tur det när man ska iväg om en liten stund. Nordichallen väntar och ett häckpass kombinerat med lite explosiva kast.

I går i Nordic hade Sundsvalls Friidrott bokan hallen som de sedvanligt gör på onsdagar. En gång i veckan kan klubbens alla aktiva och tränare samlas på samma ställe och bedriva träning. Det var kul att se att det var så mycket aktivitet, synd att det inte kan ske oftare bara. Det är kul att se att så många ungdomar är medlemmar i föreningen.

För min del var det ett lugnare pass igår, endast lite gymnastik, lätt hamstringsstyrka samt mage/rygg. Eftersom konstgräset är ute nu på Nordic kunde man utnyttja det för lite mer…. gymnastikbetonad gymnastik istället för rörlighetsbetonad gymnastik. Nu körde vi övningar som var mer styrke- och koordinationsbetonade. Kul!

I dag på eftermiddagen blir det tunga motståndsaccelerationer med vår nya motståndsmaskin. Kanske jag kan få till en film när den används, den är riktigt bra. Man ställer in motståndet, springer iväg, sedan släpper man motståndet och maskinen rullar automatiskt tillbaka linan. Genialiskt!

Leave a Reply