Fosfatinferno


En skön dag. En halvdag med jobb på SSG sedan ett fosfatinferno i sjukhuskulverten. 4 st 60-lopp, 3 st 75 m-lopp, sedan samma sak igen. Allting gick bra och jag höll farten igenom alla 14 lopp. Det känns dock direkt när man går från att springa 60 m till 75. De där extra 15 m tror man inte gör så mycket, men de märks! Men det är nyttigt att springa lite längre, snart är sommaren här och då är det 40 m till jämfört mot den distansen man tävlade på nu inomhus.

Det är mycket sjukhuset nu eftersom att Vårmässan fortfarande sätter sina spår i våra träningsrutiner. Mässan i Nordichallen håller på att nedmonteras och jag var förbi där idag och tittade och fortfarande låg en del saker kvar på banorna. Därför är det tur att sjukhuset finns så vi kan träna där. På torsdag är det dags igen, då ännu längre lopp än de 60- och 75 m som sprangs idag, 120 m och 150 m blir det då.

Apropå Vårmässan var jag och min storebror där och gick en sväng i söndags. Apoteket hade en våg där man kunde mäta fettprocenten i kroppen, något jag naturligtvis inte kunde motstå!. Jag har tidigare mätt i en BodPod och med en caliper, så det var bara den här metoden kvar nu att testa. Jag fick 8,6 % vilket känns rätt bra såhär någon månad kvar till säsong. Huruvida man ska ta vågens resultat för exakt tål att diskuteras. Jag har hört att det är den minst tillförlitliga metoden att mäta på. Jag får ta mig till Teamed och mäta med caliper igen så kan man få något att jämföra med. När jag mätte senast med den hade jag 9,2 %.

Imorgon blir det dubbla pass. På förmiddagen skall det lyftas skrot och på eftermiddagen blir det återhämtningsträning. Förra veckan vände jag 110 kg och överstötte samma. Imorgon siktar vi på att höja ribban lite ytterligare!

Leave a Reply