Första kulvertpasset


En dag som blev ganska intensiv. Morgonens styrkepass gick bra trots den lilla förkylning som finns i kroppen. Men ett bra HRV i morse avgjorde att jag skulle träna. Jag hade 86 vilket var ganska högt med tanke på känslan i kroppen. Som mest i somras när jag var piggast hade jag 93. Styrkan var det inget fel på och jag kunde återigen höja vikterna något jämfört med förra veckan. En bra trend helt enkelt.

Vid lunch hastade jag ner till jobbet en kortis för att ta ett “lagfoto” med personalen på SSG. Alla som jobbade samlades på vår terass ute i den varma höstsolen och lät Kristofer Lönnå knäppa av ett par foton på oss. Resultatet såg vid en snabb anblick mycket bra ut!

Senare på eftermiddagen var det dags för det roliga passet, 5×300 m på 45″ med 5′ vila. Från en Lönnå till en annan så var Karin Lönnå från Sveriges Radio där och vi snackade lite kring kulverten i Sundsvall och hur det är där nere. Det var trevligt och dessutom kul att ha lite sällskap där nere nu när jag bedriver träningen själv den här veckan. Kulverten är ju onekligen en mycket speciell plats och tjänar ju både som arbetsplats och träningsplats. Hade man fått bestämma hade man ju förlagt all träning som behövs göras där nere någon annanstans, men nu är träningsförutsättningarna som bekant påvra här i stan och då får vi träna där. Det är vi glada för att vi får göra, naturligtvis. Jag vet inte när inslaget kommer sändas, men håll utkik!

Träningen då? Jo tack, den gick bra. Jag klarade tiderna och jag höll vilan, så förkylningen hindrade mig bevisligen inte på något sätt. Nästa vecka får vi försöka höja ambitionsnivån lite. Som bäst tror jag jag avslutat loppet på 42 sekunder, då med lite träningskompisar som hetsade en.

Nu väntar soffläge, en kopp te och ett korsord. Återhämtning är viktigt!

Leave a Reply