Fler mystiska samband…


Jag har upptäckt ett samband till de senaste dagarna. När jag lämnar min soffa och tittar på OS någonannanstans, så går det dåligt och bra för Sverige. I onsdags satt jag hos Erik och såg Emil Jönsson missa sprintfinalen och Anna Olsson komma fyra, dessutom kraschade Anja Pärson ordentligt. I går var jag hos min bror och tittade skidskytte, och som bekant gick det inte så överdrivet bra för de svenske. Norge då? Jo, två guld i skidskytte och ett silver. Dessutom ett guld i damernas sprint och ett brons i herrarnas dito. Inte alls bra, ikväll tittar jag på OS från min egen soffa…

Två dagars vila har infunnit sig sedan 300-ingen i sjukhusets kulvert. Det har känts bra och kroppen blev inte så sliten som jag trodde. Imorrn är det dags för sprint igen, troligen lite blockstarter och några stegrande 60-lopp.

Vintern är helt galen i Sundsvall. Man höjer inte ens på ögonbrynen längre när det var -16 grader ute. Den här vintern har verkligen lyssnat till alla tidigare klagosånger från svenskarna om att vi inte har riktiga vintrar längre. Jag hoppas man får chansen att ta ut snowboarden och åka lite när tävlingssäsongen har lagt sig. Det ser ju onekligen bra ut!

Leave a Reply